Vakantie, tot slot.

Dat het vermoeiend was dit jaar. Het julideel viel goed mee. Het augustusdeel was hectisch.
Er moest in augustus zoveel gebeuren. We wisten onze dagen goed te vullen met to dolijstjes en dingen die onze kalender kwamen opgewaaid.

Gelukkig sloten we de grote vakantie af in stijl. Op Krinkel.

Vrijdag den 23ste fietste ik met vier kinderen tot in Merksplas. Hard, zo de laatste 7km zonder trapondersteuning wegens lege batterij.
Maar we geraakten er.
Tom reed met een stampvolle auto (met oa kinderfietskes) tot ginder. Omdat de auto vol zat met gerief was het dus één keer met de auto en één keer met bakfiets of twee keer met de auto rijden. Papa stond dus al op de krinkelwei toen wij na vier uur onderweg zijn om 20u 's avonds ook terplekke aankwamen.
Dat was het begin van een fijne week tussen 2000 andere Chiromensen, het begin van een weekske travakken ook.
Wij kookten op de nationale kampgrond en dat was vergelijkbaar met een duivenkot. Een komen en gaan van mensen die kwamen eten.

Ons kinderen hebben er de tijd van hun leven gehad. 's Morgens bokes eten en hup, weg waren ze. We zagen ze vaak pas terug verschijnen als er een hongerke rammelde in hun magen.
's Avonds gingen ze pas slapen als het al stikdonker was.


Zelfs Trijn, die we met haar 4,5 jaar nog bij de kleintjes van den hoop rekenden, zei drie dagen na de krinkel nog "Spijtig dat de Krinkel al gedaan is. Waarom is de Krinkel maar zo kort?"

Het 'Chirobad' ... wij én onze kinderen hebben er keihard van genoten!


En zo kwam de vakantie aan zijn einde zonder dat onze kinderen lang hadden kunnen aftellen.
Ge kunt u geen beter slot van het groot verlof wensen!Om te reageren moet je ingelogd zijn...